Out There We Are One

Naik Pangkat & Bertukar

Tahniah! Tahniah! Tahniah! bukan utk aku... tp utk BOSS aku :)) br pg td dpt tau BOSS aku dpt naik pangkat. lepas tu kena tukar tmpt lain pulak. mmg 'panas' kerusi BOSS aku nie dr dl smpi ler skrg nie. x tau la nape? maybe sbb kerusi yg blah² atas tu sll 'bikin panas' kot. huhuhu hehehe... sedih ke gembira? hahaha... x tau nak ckp :p maybe gembira sbb BOSS naik pangkat, tp sedih sbb kuli² BOSS x naik² pangkat :)) dah ler nak mintak tukar pun susah yg amat :D redha & pasrah aje ler ;) hihihi...
masuk thn nie dah 7 thn aku keje. keje yg berbeza, tp level yg sm. sabo aje la kan :D maybe lum smpi rezeki aku kot. mn ler tau kot² lps kawen mcurah² rezeki dtg... insya'Allah :D hihii...
td smpt jumpa BOSS. kalo dah tukar, roger² la kalo ade kekosongan kat sana :)) bosan dah aku keje kat unit puaka jembalang nie ;) hahaha... aku nak cr tmpt keje yg ade parking free aje nie, blh ke? muahahaha =)) gaji naik seciput, bayar parking lak smpi 2-3ciput :D

2 comments:

  1. Opis kt mne..biase la..apis saye ni pon paking kne byr jgk..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. pusat pentadbiran :)) hehehe....

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com