Out There We Are One

Selamat Tahun Baru 2012 & FB Fanpage TV Online

Selamat Tahun Baru 2012 kpd sume bloggers thebat! memandangkan kita sbg umat Islam, rasanye x yah la sgt celebrate Tahun Baru Masihi nie. lebih afdal kalo kite sambut Tahun Baru Hijrah, btul x? hehehe... sempena Tahun Baru nie, aku x nak wish panjang lebar, tp nak maklumkan kat korang sume yg fanpage aku skrg dah leh layan TV secara online.... PERCUMA!


macam2 channel ade. drpd TV1, smpi ler Astro dan juga channel dari Indonesia serta Brunei. tapi x de la complete sgala channel. janji puas hati la kalo nak layan free terutama yg x de TV mcm aku nie :)) hahahaha...so, kalo nak layan TV Online, korang g aje kat fanpage aku [klik sini]. kalo sudi, sila ler LIKE page aku yg x seberapa tu :p coz bila dah LIKE aje leh layan TV Online :D tiada paksaan. hihihi....sabo aje ler :D nanti aku cer citer mcm mn nak pasang TV Online kat fanpage korang lain kali OK. skrg nie... klik mn2 channel kesukaan korang, pastu layan puas2 OK. btw, credit to Geng Blogger!


update terkini: siaran percuma ASTRO dihentikan coz melibatkan undang² :p 
pastikan line tenet korang laju giler ;) kalo x mmg sakit ati la layan TV semput2 :p hehehehe... maklum ler siaran langsung. bkn leh repeat mcm youtube :D selamat menonton!

4 comments:

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com