Out There We Are One

Alexa Traffic Rank melonjak dalam tempoh 2 bulan selepas beli domain!


terus terang aku ckp, aku x de la paham bebenor ape tu 'Alexa Traffic Rank' (ATR) nie. tp bl smakin lama smakin mengecil angka ATR, buat aku semakin teruja utk berblogging ;) hehehe... so, hari nie aku nak bkongsi sedikit mengenai angka ATR slps aku beli domain tempoh hari ;)
sblm aku beli domain d0d0l.com nie, ATR aku adalah 5,448,507 di peringkat global & tetiba ATR aku mjadi 'No Data' sebaik saja aku beli domain ;) mls aku nak citer pjg lebar, korang leh rujuk blk n3 aku yg lps [klik sini] hehehe....

pejam celik pejam celik, sudah 2 bulan berlalu. br aku pasan ATR aku dah melonjak ke angka 991,221. ini bmakna blog aku nie berada pada kedudukan di bawah 1juta :p bl la nak melonjak ke angka 1 kan ;) hihihi... OK ler tu dlm tempoh 2 bulan melonjak hampir 5juta angka ATR. caiyok! caiyok! caiyok! x sia² ler aku beli domain :p  utk domain .com bharga rm35 aje stahun...

jom check kedudukan blog korang di Alexa Traffic Rank! hehehe...

2 comments:

  1. mmg baguih :p sbg pembakar smgt utk terus berblogging walaupun bkn femes mn pun :D hehehe...

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com