Out There We Are One

AMARAN! JANGAN LUPA TARIKH LAHIR INSAN TERSAYANG!!!


nie makan dia! nie makan dia! nie makan dia! wakaka :)) serius aku ckp, jgn sesekali lupa tarikh lahir pasangan korang. pastikan tepat jam 12mlm korang wish! x kira la korang nak msg ke, nak call ke, nak mms ke, nak ym ke nak pape aje la asalkan pasangan korang tau yg korang mmg tau tarikh lahir dia. kalo x jd mcm aku nie :)) wakaka...kan dah majok. 


haaaaaaaaaaa........ nampak tak gambar atas nie. kalo x nampak pendek umur :)) wakaka... kalo nak tau, kad nie baru aje aku siapkan td setelah lebih kureng 2-3 jam blalu. dgn pale dah mamai, mata pun sipi2 aje... aku gagahkan diri gak utk siapkan Kad Ucapan Hari Jadi utk insan tersayang. maklum ler, lupa nak wish bday kan. tpaksa fikir alternatif lain utk pujuk cara halus :p hehehe... lg pun aku masih jauh diperantauan. tu yg susah nak pujuk jarak jauh nie. kena pula hp diOFFkan :)) btambah susah ler aku nak pujuk :D ahad nie br aku pulang ke home sweet home ;) 
lebih kureng jam 1 pagi tadi aku cuba cari idea utk design kad. sejam slps tlewat wish bday :)) wakaka.... sape2 yg keje designer tau ler azab bl kena perah otak cr idea on the spot :)) kena pulak aku bkn designer... rasa mcm nak masuk otak dlm mesin parut kelapa aje =)) nasib baik ler pg2 buta nie line tenet laju. senang skit aku nak cr bahan utk design kad nie. maklum ler time2 mcn nie sume org tido. aku pulak yg bjaga. padan muka aku!


aku rs ntah bape kali aku repeat wat kad nie. asyik kena reject aje coz x sedap mata memandang. btemankan sbotol air mineral dan sbungkus roti butterscotch smbl layan hotfm, tenaga aku btambah skit. slps beberapa kali aku buang air kecil, akhirnya siap gak kad bday! abis 1.5l air aku telan :)) roti aje ade balance utk bekpes pg nanti :p
lebih kureng hampir ke jam 4 pagi, aku pun post kad nie ke pesbuknyer :p nak mms... hp aku nie lak brand cap ayam :)) harap2 sok pg dia dah cool skit :)) sbb tu aku design kad bday ala2 islamik skit. sejuk mata memandang, sejuk lg hati yg mbacanyer. mudah2an.... hihihi.
sekali lg aku warning kat korang. JANGAN LUPA TARIKH LAHIR INSAN TERSAYANG! wakaka :)) kalo x jd ler mcm aku nie. sape suruh lupa kan? padan muka aku! hehehe...

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com