Out There We Are One

Bicara Minda Bersama Che Det (Tun Dr. Mahathir Mohamad)


lebih kureng sminggu aje lg program Bicara Minda Bersama Che Det yg bakal diadakan pada minggu dpn iaitu 24 Februari 2012 bertempat di Dewan Tun Dr. Ismail, PWTC bermula jam 8:30 pagi sehingga jam 1 petang. lps tu leh bjemaah solat jumaat di masjid jamek ;) hehehe...
Program ini dianjurkan oleh Kementerian Belia & Sukan Malaysia & dihebahkan melalui VYReC (Virtual Youth Resource Center) khas untuk belia2 yang berusia 18 thn - 40 thn ;) penyertaan ini adalah PERCUMA!. hanya 1000 orang saja yg layak. sijil penyertaan akan disediakan. so, sape cepat dia dapat! yg penting sila apply cuti dgn BOSS dl OK coz program nie dbuat time keje :p
jika berminat, korang leh isi borang kehadiran [klik sini]. slps itu korang kena sahkan kehadiran dlm pesbuk kat event diorang [klik sini]. pakaian adalah formal. smart & macho OK! wakaka :))
kalo korang rasa mcm blur2, better korang kontek terus dgn person in charge nie:
  1. Cik Nurul Adibah - 017-4191190
  2. En. Mod Nadzri - 013-3479063
  3. En. Asrul - 03-88713294
  4. Cik Marcella - 012-6746640

aku x tau lg sm ada dpt join ke x coz br aje lps cuti 2 minggu. x kan nak cuti lg kan. kebetulan ade kursus hari yg sm. dlm pale hotak aku nie 50-50. dah ler Tun Dr. Mahathir tu idola aku :p free pulak tu! adoiyai! dlm dilema sungguh! sementara aku dlm dilema nie, baik korang apply secepat yg mungkin OK! kalo ade rezeki, aku join. kalo x de rezeki... lain kali aje ler nampaknyer aku jumpa idola aku yg sorang nie :D

cak! kejap ada... kejap x ada :p

3 comments:

  1. haha.. comel je gambar tun dgn isteri die tuh.. sweet

    ReplyDelete
  2. sama la dengan kak mia, dilema nak pergi ke tak nak.... lagi2 la jauh dari selatan ni...

    ReplyDelete
  3. sha ~ makin tua makin romantik tau :p

    mia ~ tu la pasal...50-50 aje ne :(

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com