Jom berkenalan dengan mereka...

Pages

Jom beli T-Shirt Dragon Force! RM40 aje ;) 3 hari saja lagi...


amacam? gerek seh tshirt DragonForce nie kan ;) hehehe... aku br aje order pg nie. rugi pulak kalo x beli coz nie produk pertama keluaran diorang. hitam, merah, putih... kombinasi kaler kesukaan aku :D kalo ikutkan dah tutup pun tempahan baju nie. tp diorang dah lanjutkan shingga 28hb Feb nie. so... ade ms lebih kureng 3 hari saje lg ;) cepat sementara stok masih ade lg ;) hehehe... nak tempah baju DragonForce [klik sini]


screenshot atas tu chichat antara aku & Dragon Force pasal tempahan baju diorang tu ;) urusniaga hampir selesai :p tunggu masa nak terima baju tu smpi aje. maybe dlm 2-3 minggu kot lps tarikh tutup. ikutkan aku nie pakai saiz M. tapi memandangkan diorang ckp baju tu saiz asia, aku order aje ler saiz L. kalo beso skit pun x pe la. sok lusa lps aku kawen konpem badan aku kembang kan kan kan :)) wakaka....


siapa Dragon Force? diorang nie salah satu drpd skumpulan PENGGODAM @ HACKER made in Malaysia. so, keje diorang hack aje ler. hack website, hack blog, hack email, pendek kata hack sgala mcm la :p amacam? seram x? wakaka... tapi hack bsebab ler. bkn suka ati nak hack. tapi kadang2 aku tgk suka ati diorang pun nak hack :)) wakaka.... jgn hack blog aku sudah ler ek :p kawan2 x mo lawan OK. aku dah beli baju korang, korang jgn hack blog aku yg x seberapa nie tau :p hehehe... lebih afdal korang hack mende2 yg bpekdah spt geng2 murtad kat pesbuk tu :p


kepada hackers2 skalian, "Majulah Hacker Untuk Agama, Bangsa & Negara' :D jgn nakal2 OK! hihihi....


Post a Comment
Lu Langsi Wa Blogging Lagi...