Out There We Are One

WordPress


lor... sudah tukar WordPress ke? hehehe... x de la. sesaje test market :p maklum ler blog aku nie kan mgunakan platform blogger, so ape salahnyer kalo aku nak 'studi' skit wat blog guna platform wordpress lak kan :D hihihi...  maka, hasilnyer adalah spt bwh nie.. klik utk besarkan gambar ;)


aku buat simple2 aje coz mmg x de niat nak wat blog pun. yg penting aku x kan update blog kat wordpress tu pun. cukup ler satu blog nie yg kadang2 x tkejar nak update. hehehe...memandangkan x abis studi bab wordpress nie, agak pening gak la. aku nie lak x suka mende yg pening2 kalo dah ade yg mudah2. so, amik yg mudah aje ler spt blogger nie. hehehe... masing2 ade pro & contra. ikut taste masing2. maybe ape yg ade kat wordpress x de kat blogger & begitu ler sbaliknyer.
maybe ade yg perasan, aku dah tukar logo utk blog :D kalo sblm nie aku guna logo lambang 'bumi' coz ms tu aku x tau nak wat logo ape. main tangkap muat aje tu :p skrg nie aku guna logo baru. mesti ade org ckp apsal logo baru aku tu mcm logo blogger aje? mmg pun! hahaha... tpulang la nak ckp aku copy paste ke ape ke, aku jadikan logo blogger tu sbg sumber inspirasi :D 
actually aku nak bgtau yg aku bangga buat blog guna platform blogger ;) buleh x bg alasan mcm tu :)) wakaka...

logo blogger
VS
logo d0d0l
amacam? sama tapi x serupa kan? hehehe... tp aku punyer lg cantek kot :p jgn kena saman sudah ler :-ss ya ampun! kalo rajin, sila la terjah blog kat wordpress tu ek [klik sini]

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com