Out There We Are One

Pameran Pengantin Malaysia 2012 @ PICC, Putrajaya


wah! mcm menarik aje event nie. sll sgt aku termiss utk join. baru² nie diorang buat kat SACC, Shah Alam. harap² kali nie aku x miss coz seru dah makin dekat nie :p hehehe.... yg penting time nie aku kena standby fulus byk² coz aku sendiri pun x tau ade ape kat event nie nanti. maklum ler x pernah g. so, x leh nak bayangkan mcm mn keadaannyer nanti. kot² ade jualan murah, leh aku sapu bersih... ikut bajet :D


event nie diorganise oleh pihak Urban Vibe. so, kepada bakal² pengantin yg dluar sana tu. jom kita serbu PICC, Putrajaya bramai² pada 6-8 April 2012 di Dewan Perdana. 3 hari aje tu. mesti mcm² ade. agak² bape byk fulus aku kena bw ek? ratus? ribu? juta? wakaka....
yg wat majlis kat area sini untung ler leh borong byk2. mcm aku nie sorang kat Sabah, sorang kat Johor. nak borong byk2 nanti susah pulak aku nak mengangkut :p maybe beli cenderahati aje kot utk dberikan pd tetamu :D agak² ade tempahan kad kahwen x time nie? buleh la kami tempah skali. mn tau ade diskaun giler² kan.


event nie ade tema tau. temanye adalah Fantasi Puteri Gunung Ledang ;) kaler Merah Hati & Kuning Emas. kalo korang nak dtg kena pakai baju merah atau pun kuning OK. tapi kalo korang peminat bola sepak pasukan Selangor, boleh la pakai kaler merah & kuning :)) wakaka... jgn lupa terjah PICC bmula 9 pagi hingga 10 malam! jumpa disana... disana... disana....
korang leh refer facebook diorang [klik sini] utk maklumat lanjut bhubung event nie ;)

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com