Out There We Are One

RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY

salam 1 blogger ;) hehehe... rasanye dah lm aku x join giveaway mn2 blogger coz kesibukan yg teramat sgt smpi ranking alexa aku naik blk. hampeh tul! tp pg nie aku gagahkan diri gak la utk curi ms skit wat entry pasal nie. ader rezeki x kemana... kan kan kan. pepagi aku buka blog dah ade blogger tag aku suruh join giveaway nie. mamat yg tag aku nie namanyer Dzulqarnaen [klik sini]. suka suki aje ckp aku muka troll. nasib baik aku nie baik ati :)) x jd aku marah =)) wakaka...

berbalik kpd citer giveaway, contest nie adalah inisiatif 2 org blogger yg bgabung tenaga. sorang nama Misznadea [klik sini] & sorang lg nama Liniey [klik sini]. sila la ke blog diorang kalo nak bkenalan coz aku pun x kenal lg :p hehehe.... mn² contest ade syarat²nyer. nak nikah pun bkn main langgar aje kan :p so...syarat² nak join giveaway adalah spt berikut:
1. terbuka kepada semua blogger 
aku nie blogger kan? so... boleh la join :p hehehe
2. follow blog Nad & Liniey
sblm aku wat entry nie aku dah follow diorang ;D
3. buat 1 entry RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY dan masukkan banner dan link...
tajuk korang leh tgk atas tu? sama x? sama x? hehehe... cuba klik banner tu... agak² landing ke mana ek :p
4. jangan lupa letakkan link entry ni dikotak komen ni :)
nie pun dah letak sbaik saje aku post entry nie (beberapa minit yg lalu...) :p hehehe
5. pastikan tag 3 orang dan pastikan juga mereka tau :)
senang aje nie ;) aku cr kat fibox chat diorang2 nie :)) 3 org yg aku tag adalah.... cik iqah [klik sini], cik nana [klik sini] & cik muda [klik sini]
selesai sudah entry aku utk pg nie... sesape nak join kena la ikut syarat² yg tertera kat atas nie. adakah aku antara 10 pemenang bertuah itu? jeng jeng jeng... sm² kite nantikan k. adios amigos....ops! tarikh tutup 25 Mei 2012 OK!
utk entry terbaik leh dpt hadiah yg spesel iaitu DOMAIN slama setahun ;) tp aku dah ade domain. mcm mn ek :p hehehe...

 

5 comments:

  1. Terbaik ah d0d0l !! \m/ hahaha. nsb bek ko bek hati kan.. sbb ko selalu buat muka troll di fibox dulu.. wakakkaa..

    ReplyDelete
  2. dzulqarnaen ;D

    same2 liniey ;)

    ReplyDelete
  3. ehhe thanks dodol... actually saya dah buat pembetulan.. domain tu bukan tuk entry terbaik..ehehe..entry terbaik.. adiah misteri.. so nice entry..mungkinberpeluang.. hehe thanks join :P

    ReplyDelete
  4. welkam ;) hehehe... time2 x bz nie join aje mn2 :D tp dah kembali bz blk nie :p

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com