Out There We Are One

Alahai si Cenonet nie...


amacam? OK kot? boleh la... hehehe :D aku nie bkn reti sgt bab edit² blog terutama blog org. blog sendiri pun mcm serabut skit :p wakaka :)) tapi dsbbkan org dah minta tolong, aku gagahkan gak la utk wat pape yg tmampu ;) so... hasilnyer adalah spt gambar di atas. nape tema oren? aku pun x tau nak letak kaler ape. tp bl tgk gambar profile baju tema oren, aku pun hentam letak tema blog kaler oren :)) wakaka... background pun aku cedok aje mn2 asalkan kaler oren :p hehehe...


gambar yg atas nie adalah layout lama sblm diedit. tema kaler pink ;) tp aku gatai p ubah kaler oren. wakaka... sabo aje ler. slain tu aku cuma tambah kalendar & fibox chat coz shoutmix dah expired lama. nampak sgt dah lm x update blog kan :p


gambar aweq oren nie adalah owner blog Hujan Pelangi a.k.a Si Cenonet :)) wakaka... dia nie kuat bebel, sbb tu dia ade page utk yg bjiwa jiwang nie iaitu Heart's Quotes [klik sini] speaking london aje kat page tu. sape nak bkenalan dgn owner yg bnama IDA nie, boleh ler terjah blog dia [klik sini]. 
lupa nak ckp, aku edit blog nie amik ms 2-3 jam gak ler. so... lebih kureng jam 3 pagi td br setel edit blog. nampak gambar atas tu, mcm tu ler pale hotak aku bpusing edit blog cik ida kiter nie. wakaka...eh..eh.. jgn mare IDA AZHARI! wakaka :)) adios amigos!

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com