Out There We Are One

Apa itu GushCloud? Jom buat duit dengan GC!



pernah dgr ChurpChurp? atau korang pernah dgr Says.my? kalo korang dah biasa dgn 2 something tu... so, x de masalah nak paham dgn konsep GushCloud. fungsi adalah sama. kite share iklan company, company byr kite upah :D so... kite nie lebih kureng mcm pengiklan la. cara nie lebih mjimatkan kos pengiklanan kot. sll korang nampak billboard tepi jln kan. ingat murah ke kos iklan sebesar billboard tu. nak pasang iklan x kan shari dua kan. ade yg berbulan². lagi lama... lagi la mahal kos yg dperuntukkan. slain tu iklan kat TV pun agak mahal walaupun hanya sminit. cara yg paling mudah & mjimatkan adalah...iklan melalui laman sosial mcm facebook dan twitter. slain tu, iklan dlm blog pun OK mcm yg aku buat nie :p

ingat sesaje aje ke nak iklan sana sini. dpt duit tau. tp x de la byk mn. depend pd company tu gak. biasanyer 1 iklan yg kite promote leh dpt 20sen. 20sen aje? nampak mcm skit kan. mmg skit pun. TAPI itu utk sorang yg klik iklan yg korang promote tu. dlm pesbuk korang mesti ade bratus kengkawan kan. paling cikai pun katakanlah ade 100 org klik iklan tu. dah dpt rm20 utk shari. kalo hari² korang buat... leh dpt lebih kureng rm600 sbulan depend pd jangkahayat iklan tu gak. kadang² iklan valid sminggu aje. ade gak yg smpi sbulan.
berbeza dgn GushCloud. upah dlm nilai dolar kalo x silap aku. aku pun x abis explore lg mende nie. hehehe... kalo 1 iklan lebih dpt 0.20 USD bersamaan dgn 60sen. byk gak tu kan kan kan :D kat bawah nie adalah salah satu contoh iklan drpd ChurpChurp & Says.my ;) 

contoh iklan daripada Says.my
contoh iklan daripada ChurpChurp
wat ms nie, x de iklan drpd company utk GushCloud dlm profile aku coz aku sendiri br join. maybe sbb aku baru join lg kot. so, lebih kpd promote GushCloud tu sendiri coz nak bgtau org ramai tentang kewujudan mereka nie. hehehe... contoh iklan GushCloud mcm kat bwh nie...


nampak x? upah yg diterima antara GC$0.10 hingga GC$0.90! GC tu stand for GushCloud & sm nilai dgn USD tau. ini bmakna korang leh dpt duit antara 30sen hingga RM2.70 kalo promote GushCloud nie kat kengkawan dlm facebook, twitter mahu pun blog! memandangkan GushCloud nie masih baru lagi. x de la baru sgt coz dah bjuta² org join seluruh dunia. kat Malaysia aku x pasti bape ramai dah join :p better korang cepat join supaya lg ramai tau & join under korang. sape cepat dia dapat :D yg penting ini bukan MLM! satu sen pun korang x kuar duit tau. dpt duit lg ade ler :p hihihi... syarat²nyer korang kena ade facebook atau pun twitter :p 


1 comment:

  1. macam best je ;D

    http://ishaserabut.blogspot.com/2012/05/first-time-jadi-pengapitkahkahkah.html

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com