Out There We Are One

[BRUT] anda suka pewangi jenama apa?


aku x tau nape aku suka pakai jenama BRUT nie. dah ler susah nak cari. tak sume tmpt jual produk BRUT nie. kalo ade pun maybe x bape nak ori kot. sblm nie pun aku dah beli 2-3 produk BRUT untuk dibuat barang hantaran aku :p aku dah pakai BRUT nie sejak zaman skolah dl. curi2 pakai ayah aku punyer ler. wakaka :)) so... BRUT nie boleh dkatakan brand otai gak la. bkn setahun jagung punyer brand. memandangkan aku sll curi2 pakai ayah aku punyer BRUT. so, smpi skrg ler aku still minat BRUT walaupaun aweq aku x minat =)) wakaka... actually aku nie mmg x suka pewangi2 nie. konpem pening pale aku dbuatnyer. kalo aku teman aweq aku g shopping pewangi, mmg aku dok jauh2 der. org kata kalo nak hilangkan pening kena bau koko? kopi? ntah ler... aku pun ingat2 lupa. masalahnye bau tu pun aku pening! 


BRUT Classic: Original Spray Cologne! nie br aje aku beli smlm ms jenjalan kat KL. tetiba lak tnampak mende nie. memandangkan x de dlm senarai produk BRUT yg aku beli tempoh hari, aku pun angkat satu. tokei tu ckp yg nie original punyer made in USA. kalo yg lain2 tu bkn ori. so, aku pun x tau yg sblm nie aku beli yg ori ke x :p hehehe... tapi tokei tu ade ckp yg x ori sume made in DUBAI! sbb tu org leh jual murah konon2nye made in DUBAI. jgn ingat bl beli pewangi dari DUBAI dah dianggap WORLD! barang murah x de maknanya nak WORLD :p

itu saje coretan aku di pagi ahad yg agak mbosankan nie :p kejap lg aku nak out utk uruskan something. ptg nie nak tgk rumah sewa. harap2 dah boleh masuk ler. leh aku pindah barang skit2 sblm hujung bln nie. kalo sempat ari nie gak aku kasi cuci itu rumah. kalo x penat ler coz smlm dah shari suntuk jenjalan KL cr barang2 utk psiapan kawen. pergh!

10 comments:

  1. owh!sungguh kesian diriku...1st time dengar Brutt, huhuhu...nk wt cmner,pki yg cikai2 je slma nie..hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minyak wangi jenama brut memang best.. klu yg btul2 ori 4 hari blm hilang lagi bau nya.. saya stat kenal brut pada thun 90an lagi. Tapi skrg tak jumpa dah nak beli nya. Klu ada pun yg tak ori. Bau nya busuk.. 😃😃

      Delete
  2. BRUT nie x de ler mahal smpi beratus ringgit :p masih diparas kemampuan :D perfume ppuan nie sllnyer beratus ringgit kan kan kan ;) hehehe

    ReplyDelete
  3. slm...

    boleh email sy tak kat mana nak dapatkan Brut Original ni, sbb nak hadiahkan pada bapak sy, lama dah cari, tak tau nak beli kat mana.. (harap dpt tolong)
    email : burnerandsmoother@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Selalu beli kat kedai farmasi guardian. Yg kat kl nie ingat2 lupa. Maybe area campbell. Tu pun tjumpa secara tak sengaja ;)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum .. saya ada jual brut kat kajang .. harga murah sahaja sebab jenis EAU DE PARFUM (concentrated perfume) .. harga RM25 jer satu termasuk poslaju :) .. 013-3090902 (FIRDHAUS)
    https://www.facebook.com/princeofperfume/photos/pcb.595011470603962/595011367270639/?type=1&theater

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. bau nya sama tak dengan yg ori.. blh wsp saya tak.. nak tengok botol nya mcan mna..
      013-9454480..tq 👍👍

      Delete
  6. al khaleej? x pernah dgr. sll dgr brut aje

    ReplyDelete
  7. Sapa ada jual brut deodorant jenis stick nya please roger saya 012-7505330

    ReplyDelete
  8. Haahhh.memang susah btul nak beli minyak wangi brut ni skrg... tak tahu kat mna yg ada jual nya.. yg tak ori byk pulak...

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com