Out There We Are One

[GiveAway] pilih mana² 10 hadiah yang anda suka!


sempena ulangtahun SAYS.my yang ke 4, korang pilih ler mn² 10 hadiah daripada 30 hadiah yang ditawarkan dalam tempoh 30 hari. 5 hadiah utama + 5 hadiah saguhati. mn ler tau kot² korang terpilih. rezeki jgn ditolak ;) hehehe... sblm tu pastikan korang dah jadi warga SAYSmy. kalo belum, sila register dulu [klik sini]. lps tu korang leh pilih hadiah mcm yg aku pilih kat bwh nie ;)


5 hadiah utama pilihan aku spt kamera DSLR, tiket AirAsia, Apple MacBook Air, makeover IKEA bernilai RM1000 dan juga iPAD terkini. nasib ler kalo ade lg coz aku tgk byk dah tulis 1 left :p sape cepat dia dpt :D jgn risau, ade lg byk hadiah utama utk dipilih.


mn ler tau x de rezeki nak dpt hadiah utama, hadiah saguhati pun jadi ler. antara yg mjadi pilihan aku adalah baucar al-ikhsan bernilai RM100, kredit Groupon bernilai RM50, Baucer Parkson bernilai RM50, Petronas Petrol Kad bernilai RM100 & Thumbdrive SAYSmy 4GB. 


harap² aku dpt ler 1 drpd 10 hadiah pilihan di atas nie. mn ler tau rezeki org nak kawen nie. wakaka :))

4 comments:

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com