Out There We Are One

[mfrapps.com] korang boleh buka blog aku tak?


pergh!!! kenapa blog aku x leh buka nie? alahai... masalah ape lak kali nie! setiap kali aku try buka blog aku, x smpi sminit automatik direct link ke mfrapps.com mcm dlm pic kat atas nie! buleh pulak ckp domain aku dah expired ptg smlm! mmg bikin aku panas aje. sejak bl aku beli domain guna mfrapps.com pulak? mengong sungguh! pc aku yg problem ke atau domain aku yg problem nie???

mmg blog aku x leh buka. tapi aku kena tekan butang ESC sblm melencong ke mfrapps.com tu. sbb tu aku leh post entry nie. x kan ler stiap kali buka blog kena tekan butang ESC lak :(( x pe ler... tunggu smpi petang nie mcm mn. kalo x ok gak... tpaksa kontek pihak yg bkenan utk selesaikan masalah problem aku nie :D

pg nie cuba setelkan keje urgent utk disiapkan sblm lunch hour. ho ho ho... stress aku! mmmm... korang boleh buka blog aku tak?

4 comments:

  1. hana ada masalah cmni skrang.. cmna nak buat. dah 3 minggu kot. hana punya kuar wen inifahmi.com.geramnya..

    ReplyDelete
  2. try satu persatu coz d0d0l dl wat cam tu. letih gak nak cr coz dah byk widget sumbat dlm blog nie :D

    ReplyDelete
  3. ade cara ke nak atasi..?? saya pon dah terkena camni tapi tak tau camne nak kembalikan blog saya ke asal..please..help me...

    ReplyDelete
  4. ade coding tsembunyi dlm widget. kena check satu persatu. contohnya mcm saya dl ada dlm widget jam. lepas delete br ok.

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com