Out There We Are One

[ROCKMELT] WOWser yang ROCK! mmg mcairkan :p


best gak guna RockMelt nie. mmg WOWser la :p hehehe... lebih kureng mcm Google Chrome coz ext pun guna Chrome punyer... tapi lebih best kot. cuma mula² agak pening skit dgn layout RockMelt nie. kalo dah lama tu ok la. kalo tgk gambar kat atas pun dah tau byk gak function dlm 1 masa ;) so... ape lagi klik DOWNLOAD ler! hehehe...


nanti korang follow aje step by step spt yg diarahkan ;)


pape hal kasi run dulu software nie. jgn korang pulak yg run sudah ler :p


kalo tenet korang laju... berdesup ler proses downloading :p


OK... selesai sudah. korang dah leh tutup browser sedia ada. pastu leh guna WOWser RockMelt nie. amacam? teruja x? pening? hehehe.... sebelum tu pastikan korang login RockMelt guna FaceBook! RM nie joinventure dgn RB :D


yg nie aku dah siap tukar background. nanti korang pilih la ikut suka ati korang. janji sedap mata memandang :p hehehe... page nie ada bila korang buka RockMelt. yang 6 keping gambar tu, sama ada birthday kengkawan fb korang atau pun invitation kat kengkawan korang pasal RockMelt nie. kat menu kiri tu lebih kureng mcm shortcut utk buka facebook, twitter, youtube, gmail dan mcm² application yg korang leh add kemudian. menu blah kanan lak list friend korang dlm fb. kaler hijau tu maknanye diorang sedang online :p 


kalo korang klik simbol + kat menu kiri atas, akan dipaparkan senarai application utk korang pilih. apps tersebut akan tpapar disepanjang menu kiri tu :p ade paham? x paham? x pe... pelan² kayuh k :D


sebarang update status kat twitter akan kuar satu popup kat bawah kanan. sambil² lyn pesbuk, leh gak jenguk status org kat twitter tu :p andaikata korang ade 2-3 twitter, 2-3 status twitter akan popup mengikut giliran satu persatu :p begitu gak dgn pesbuk. ade aje kuar status terkini drpd kengkawan pesbuk :D


yg paling best adalah... korang leh update status pesbuk atau pun twitter bl korang klik shortcut kat menu kiri tu walaupun korang x buka pun page tu. jimat skit ruang page kat browser korang tu. nak komen pun leh gak :D tu saje yg mampu aku kongsi coz aku pun br pakai mlm td. x abis explore lg nie :p

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com