Out There We Are One

[Video] Kami Cikgu Sekolah versi Anak Kampung




dah mcm2 versi lagu Anak Kampung nyanyian Jimmy Palikat nie aku dengar. yang paling latest nyanyian cikgu2 dari N9 nie;) kebetulan salah sorang cikgu tu adalah member aku gak. nampak x aweq yg pegang mic tu? dia mmg pantang nampak mic :)) wakakaka.... nama dia Cikgu Gja :D nak bkenalan? boleh.... tapi kena mintak izin dgn laki dia dl la ;) hihihi...


sekurang2nyer ade inisiatif utk create lagu nie sbg penghargaan buat semua guru2 di Malaysia x kira ler cikgu kecik ke, cikgu besar ke, ustaz ke, ustazah ke, pensyarah ke even mak bapak skali pun coz mereka juga telah mendidik kita sejak dalam perut lagi smpi la melihat dunia skrg nie :D 

lagu nie sempena Hari Guru pada 16 Mei yang lepas ;) lirik lagu dicipta oleh 3 org guru tmasuk ler Cikgu Gja nie. good job gja! mentang2 ler anak2 murid sume kecik2 belaka.. berani ler nyanyi depan2. hahaha... btw, aku harap ade versi yg lebih clear :D kena wat rakaman semula nie baru syok layan :p

sementara tu, layan ler dulu video nie k. kalo nak kenal Cikgu Gja nie leh kontek kat fb dengan syarat beli sabun yg dia jual dulu [klik sini] wakaka :)) sempat lagi tlg promote tuuuuu :p hihihi...




No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com