Out There We Are One

[WWW1] Tahniah @HRHJohor2 ;) Akhirnya milik DYMM Sultan Ibrahim!


Proud to be JOHORean!

TAHNIAH kepada DYMM Sultan Ibrahim kerana berjaya membida no plate WWW1 pada harga RM520K. WOW! setengah juta tu! bestnyer jadi orang kaya :D aku nie nak bayar hutang kereta pun semput, inikan no plate kereta :D janji ada kereta. nak beli rumah tak tau la bl leh mampu beli :D ada sesiapa nak tolong belikan rumah untuk aku x? hehehe...




jom layan senarai 9999 individu/syarikat yang berjaya mendapatkan no plate WWW. makin kaya ler JPJ. x reti² ke nak bagi diskaun saman :p duit² yg dpt tu p mana ek? ade sape² yg tau nak bgtau aku x? aku btul² nak tau kemana hala tuju duit² no plate yg dijual tu....

*******

update terkini (28/5/2012 @ 8:44pm) daripada TMJ berhubung pembelian no plate WWW 1 coz ade mulut longkang yang bsuara mempertikaikan sumber kewangan Sultan Johor mbeli no plate yg bharga setengah juta ringgit tu.


ha! kan TMJ dah murka ;) aku suka statement nie, "before you open your mouth, do your research." korang pun tau kan ayat nie dituju kpd sape kan kan kan... hehehe...

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com