Out There We Are One

[LAWAK] Budak Sekolah 'JHC4337' dari Tongkang Pechah, Batu Pahat, Johor disuruh nyanyi lagu Negaraku oleh Pegawai JPJ



kesian pun ade, nak tgelak pun ade. sabo aje ler. tau pun takut. dah x de lesen buat ler cara x de lesen. dah tu pakai motor ayah. konpem la takut kan sbb nanti kantoi ngan ayah. sure ayah ko garang giler nie. tu yg smpi menangis x ingat dunia. dlm hati ada taman der :p hehehe...

aku suka tgk cara pegawai JPJ nie. dlm melawak smpt gak nasihat. tp itu bukan bmakna diorang nak buli pesalah jalanraya. aku rs kalo btul diorang nak buli, konpem dah makan saman punyer. skurang2nye x de ler tension biler bhadapan dgn pegawai penguatkuasa walaupun bsalah ;) 

so... diatas sikap btimbangrasa pegawai JPJ nie, budak sekolah nie dilepaskan. maybe diorang kesian & x sanggup nak tgk dia menangis lagi kot :)) wakaka... memandangkan x kena saman & x kena tahan, pegawai JPJ suruh dia nyanyi lagu negaraku aje ler. nasib baik ler ko hafal ;) tu pun pegawai JPJ suruh stop sbb takut hujan turun =)) wakaka...

ko tu budak skolah lg. x yah ler buang masa merempit sana sini. bkn ade pekdah pun. ikut lg kawan yg x betul. mn kawan ko? kena tinggal? tu ke nama kawan? x guna ade kawan mcm tu. time susah dia blah mcm tu aje. yg tanggung ko sorang. nasib baik x masuk lokap tau!

kepada pegawai penguatkuasa di luar sana, tgk mcm mn pegawai JPJ nie menangani masalah. smbl gelak leh bg nasihat. x de ler diorang nie smpi tahap nak mbenci pegawai penguatkuasa kan :p tgk budak sekolah tu, siap salam cium tgn lg tau! hihihi... sabo aje ler :D

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com