Out There We Are One

AK5740 KL - TAWAU


lebih kureng stgh jam lg kami akan blepas ke Tawau, Sabah. Perasaan? x de perasaan pun :p hehehe : 6 hari lg Akan bertukar status single ke married :p alahai... seram sejuk lak :))

Selama seminggu nie maybe x dpt nak on tenet sgt. So, secara automatik x dpt nak update blog. tp kalo ada ms free & line tenet, aku update ler skit2 ;)

Kpd rakan2 blogger yg dhormati sekalian, doakan semoga dipermudahkan segala urusan kami ini. kalo ada salah & silap, harap dimaafi.

Smpi sini aje coretan aku coz bateri tinggal 50% aje. lg 50% simpan bl dah smpi kat airport tawau lak. Hehehe....

bulih bah kalau kau!

2 comments:

  1. selamat semuanya aaa...semoga dipermudahkan semuanya...amin..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih ;) insya'Allah... Bulih bah kalau kau :p amin...

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com