Out There We Are One

Hari Pertama Kerja di Bulan Ramadhan


hujung minggu baru2 nie... aku demam teruk. satu badan panas. x tau apa punca. sabtu pagi elok aje aku kemas2 rumah, tetiba aje terus x sedap badan. 2 hari gak tlantar kat umah aje dlm kepanasan. actually... aku x rasa panas sgt pun. tp bini aku ckp satu badan panas. ais pun leh cair bl letak kat badan aku nie :)) nasib baik ler dah ada bini... ade gak org yg mjaga time aku sakit nie. bapak aku ckp... aku kalo sakit mcm budak kecik :)) wakaka... sesaje nak manja2 ngan bini :p

pagi nie dah OK skit. tp lps sahur td aku telan gak solubel. standby jer kot2 demam blk kat opis. dah ler opis aku tu mcm bilik sejuk beku. konpem selsema tahap cendol pulut kalo x tahan sejuk. ikutkan ati mcm nak MC. tp aku nie mmg spesis x suka g klinik/hospital. so, mmg x de MC la kan. bkn check sgt pun doktor2 nie. tu yg malas aku nak jumpa diorang :p

ade 2 entry yg spatutnye aku update dlm blog. tp ntah ler, sejak kawen nie... agak limit masa utk aku update blog :p mmg mcm nie ek lps kawen? hihihi... ditambah pula dgn keje opis yg nonstop sejak aku abis cuti kawen tempoh hari. nak wat cam ne kan... "saya yang menurut perintah" aje ler :p

aku harap hari pertama keje di bulan puasa nie... sume nye OK. jgn ler selsema kat opis nanti. konpem aku jd moody :| masa dah time utk aku g keje.... adios amigos! 






4 comments:

  1. untung ler ade bini..leh manje2 ya.hahaha..pape pon slmat bpose is!

    ReplyDelete
  2. jom la kite bmanja² gak :)) wakaka

    ReplyDelete
  3. amboiii excited betol ada bini...selang 3 -4 ayat kuar perkataan bini wakakakaka..haaa awal2 ni manja2 la siap2 ..esok dah ada anak ko tnggu turn la manja :))

    ReplyDelete
  4. pelan² kayuh dl k ;) x puas bdua²an utk bmanja2an :p wakaka

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com