Out There We Are One

Koleksi Gambar Akad Nikah & Persandingan di Majlis Perkahwinanku

Majlis Akad Nikah

Sanding tema Kelabu

Sanding tema Ungu

Sanding tema Merah

Sanding tema Biru
sori la sahabat2 blogger sekalian coz x smpt lg nak update blog pasal majlis kawen aku nie. so, sementara aku cr idea nak wat karangan... ape kata korang layan dulu koleksi gambar kawen aku nie. korang klik aje gambar tu utk ke link koleksi gambar mengikut tema :p nie bkn gambar rasmi. gambar nie sume disnap oleh adik bongsu aku. gambar rasmi masih dlm proses editing oleh jurugambar di tawau, Sabah. maybe slps sbulan baru siap kot. semoga terhibur :p hihihi... kawen gak aku akhirnya! wakaka :))

8 comments:

  1. so sweet... Smoga kekal ke jannah,insayaallah :-)o

    ReplyDelete
  2. Lepas nie, gambar bby lak erk dodal...hihi


    jum singgah sni : artis malaysia masa kecil

    ReplyDelete
  3. yanie ~ sweet sour :p lps nie tunggu turn yanie lak ;)

    ikaa ~ tau x pe :p

    ReplyDelete
  4. tahniah geng..semoga jadi suami yang baik dan bertanggungjawab ok..

    sori sgt x dpt dtg 2-2 blah sbb aku tgh sarat nih..
    nnti aku pon hadiah kt ko jek la bulehh??

    ReplyDelete
  5. **poss...

    hanimun trus kt sabah baa ...laut sane sangat santekk..gunung pon terbaik..

    ReplyDelete
  6. aku menanti penuh sabar hadiah ko tu >:) wakaka... honeymoon? slagi aku keje kat unit puaka jembalang nie... agak susah aku nak cuti panjang :)) tunggu aku berambus dr sini dl kot. hihihi...

    ReplyDelete
  7. nice!bah,lps ni kena bljr ckp sabah la, okey?huhu...dah 7 thn kawen, tp hubby ym masih fail ckp sabah, haha...ssh sgt ka?huhu

    ReplyDelete
  8. Dah try ckp slang sabah, tp cik isteri x bg coz bunyi mcm slang indon :)) wakaka

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com