Out There We Are One

Selamat Tinggal Dunia Bujangku :p

ari nie last day aku sblm bertukar status single kpd married dgn rasmi nyer :p sok masa dah time utk aku shake hand dgn tok kadi x_x perasaan? ntah ler... maybe sebab tlalu penat urus sana sini, aku x pk sgt pasal sok. ingatkan pengantin leh goyang kaki :p rupa2nyer kena kerahan tenaga gak ;)ari tu pun smpi jam 3 pagi br tido coz jahit langsir untuk bilik pengantin. tgh syok mjahit, rosak pulak mesin jahit! Pergh! tp bkn aku yg jahit pun :p hehehe.... Cuma tolong teman aje.

aku pun x leh nak borak pjg coz slain agak sibuk, line tenet kat sini macam hampeh skit. memanjang aje EDGE! betul2 menguji tahap kesabaran aku. sia2 aku bw beruk banned aku tu. nie pun aku pinjam bini aku punya iPad daaa... ade ler sebaris dua line.

Ok la, kerahan tenaga bersambung. ari nie actually ade majlis aqiqah & kesyukuran. So, 2 hari bturut2 ade majlis. Mau x penat kan. kambeng sekor dah jd mangsa korban. Hehehe.... gambar? x smpt nak bgambar sebab sibuk siot ;) lg pun aku x reti nak upload pic, copy paste, etc guna iPad nie. nampak aje canggih, tp menyusahkan blogger macam aku nie untuk update blog. Maybe kena mantapkan lg kemahiran mgunakan iPad nie :p

Btw, mmg meriah bila lebih kurang 7 keluarga tinggal serumah! Hampir 30 org tau;) x yah pening2 nak cr homestay la, hotel murah la. Longgok aje sume dlm 1 rumah! br la boleh beramah mesra dgn lebih dkt lg. maklum la, masing2 dok jauh. Ade yg dr sarawak gak. 3 negeri dlm 1 rumah :p Ntah bl famili aku & famili dia dapat jumpa lg x tau la. Maklum ler, tiket mahal wooooo kalo x de promosi.

Mmmmmm.... Aku rs td macam nak stop kan? Ok la, smpi sini aje coretan kali nie. Kalo sempat aku update lps nikah :p sempat la sgt :)) wakaka

2 comments:

  1. hoi lebai...selamat la semua.,.kitorg kat sini yg tak selmat..
    bagi ko punya password pc bai..
    nak guna tak leh la..

    ReplyDelete
  2. selamat yer...tingat pulak zaman ym ajak yd sekelurga ke sabah for wed ceremony...meriahhh sungguh...:-)

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com