Out There We Are One

Akhirnya Aku Pasang @AstroOnline & Dapat iPad PERCUMA!


Akhirnya aku langgan gak ASTRO nie memandangkan siaran tv kat umah aku skrg nie buat aku sakit jiwa :p   mau x stress... pakai antena dlm rumah aje yg pacak atas tv tu. hehehe... tp x de la 24 jam tpacak. kejap letak tepi, kejap letak bawah, kejap letak depan. tunggu ms nak campak aje antena tu :)) wakaka...


ikutkan hati malas nak pasang ASTRO nie coz sll sgt problem terutama kalo cuaca x menentu. spesis ikut cuaca. kalo cuaca OK, siaran OK. kalo time tu hujan lebat ribut petir... tutup tv ler nampaknyer. wat ms nie aku just amik pakej yg basic aje. tu yg aku mampu buat ms skrg nie :D hehehe... kalo ade rezeki lebih, nanti aku upgrade ler mn2 channel yg patut. so... agak2 bape lama aku kena tunggu utk pihak Astro datang pasang parabola atas bumbung umah aku ek? harap2 sblm masuk bulan depan sempat x? hehehe....


masa aku register Astro, tnampak ler peraduan nie. 150 iPad tuuuuuuuuuuuu.....shari 5 org dpt iPad. maknanye selama 30 hari iPad dberi kepada pelanggan Astro! peraduan bmula 16/8 - 14/9. smpt lg aku nak join nie. aku dah ade iPad, tapi bini aku punye. so... kena join gak nie kalo nak iPad lagi satu :p kalo korang nak join, klik Astro E-Billing! GoodLuck!

1 comment:

  1. jam 1 tadi staff Astro (Ruby) call aku yg pemasangan Astro akan dbuat dlm tempoh 30 hari! pergh! bjanggut nak menunggu. awat lambat bebenor [-(

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com