Out There We Are One

@DSamyVellu suka statement aku rupanyer :p hehehe



bukan calang² orang yg suka statement aku tu :p status kat twitter aku nie actually merujuk kpd entry sblm nie berhubung isu capati [klik sini] yang dipost sendiri oleh beliau ;) tu yg terus femes ayat Janji Di Capati :p hehehe.. tp aku x heran sgt pun coz sblm nie pun dah byk ayat femes beliau spt 'Derma Dara', 'Hisap Dada' dan mcm² lg la. hilang stress aku seketika. hihi...

ms aku nak tweet nama beliau, risau gak kot² kena sound ke. al maklum ler... sindiran penuh sinis katakan. kang x pasal² kena saman ngan beliau. beliau pun ade ckp nak belanja sume org capati dgn syarat dia masuk blk dlm kabinet :)) wakaka..

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com