Out There We Are One

[SharpShooter] Perangkap Laju a.k.a Speed Trap


raya kan nak dekat. konpem ler time² nie ramai yg merempit. x kurang juga yg drift. wakaka :)) bl dah laju tu... kompem ler x ingat pape dah. lupa ler tu ade speed trap :p hehehe... time bonus duit masyuk. time raya duit kuar bg kat anak buah. lps raya duit kuar lg bg kat polis byr saman laju. hehehe... aku punyer saman laju nie pun lum bayar lg :-ss isk isk isk... pelan² kayuh ek abg polis. nanti aku byr bl mampu :p hehehe...

tapi korang tau ke kat mn lokasi sharp shooter nie? kalo dah bw laju mn ler pasan kan? tau² aje kena tembak. tau² aje dpt saman laju. haru biru dbuatnyer ;)

so, aku akan listkan senarai lokasi sharp shooter yg patut korang bhati² tahap dewa. tu pun kalo nak jimat duit raya la. nanti penat aje kumpul, pastu bayar saman. x berbaloi kan kan kan :D

antara lokasi sharp shooter adalah seperti berikut...

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

panjang ler pulak :( ape kata korang klik sini utk lihat senarai lokasi. aku update kat fb aje. nanti senang korang nak share ngan kengkawan kat fb kan kan kan. jgn mare :p

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com