Out There We Are One

150 iPAD Percuma Untuk Pelanggan ASTRO!

seminggu yang lalu, aku daftar ASTRO secara online. smlm aku dpt msg drpd Astro. cepat juga respon drpd diorang. jgn bl ade masalah nanti, respon jd lembab k :D hihihi...

"Your Astro subscription has been successfully processed and we will be contacting you for an installation appointment."

so, skrg nie aku tunggu pihak Astro call aje. tapi kalo nak pasang dlm ms 3-4 hari nie, x dapek der coz aku cuti sminggu. nak x nak kena tunggu minggu dpn. kalo nak pasang hujung bulan nie pun ok gak. lmbt pun lmbt la. bkn ape, lps majlis nie konpem poket kering :)) nak tunggu poket berisi time gaji masuk ler :p 


kepada pelanggan Astro yg sedia ada, kalo rasa² nak iPad free... meh join peraduan drpd pihak Astro nie [klik sini]. 150 iPad tuuuuu.... tinggal beberapa hari aje lg nie. aku rs aku x smpt kot nak join coz konpem ms pasang Astro dah expired peraduan nie :( x pe la... pakai aje ler iPad bini aku tu dl. 

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com