Out There We Are One

PERCUMA! Tiket @Legoland_My Untuk Blogger oleh @MyMaybank

Why Maybank should give me tickets to Legoland?

Hari nie 15 September 2012, secara rasminya Legoland Malaysia dilancarkan! dan bermula 11 - 30 September 2012 ini, Maybank menganjurkan peraduan buat blogger2 dimana hadiah utama adalah sepasang tiket bermusim ke Legoland Malaysia serta 10 pasang pas harian untuk blogger bertuah. Syaratnya sungguh mudah!
Pertama, blogger buat satu entry yang simple bertajuk 'Why Maybank should give me tickets to Legoland?' pastikan tidak lebih drpd 500 patah perkataan.
Kedua, kriteria merangkumi kreativiti, keaslian dan unsur humor.
Ketiga, blogger dibenarkan memasukkan gambar dan juga video bagi menampakkan blog tersebut lebih menarik.
Keempat, bila dah publish, blogger kena emailkan maklumat penyertaan seperti Nama, No KP, Alamat, No HP dan URL entry blog tersebut ke social@maybank.com.my
amacam? mudah kan? mmg beruntung la blogger2 yang dah pernah pergi Legoland baru2 nie coz leh masukkan gambar/video korang skali. aku sendiri pun x sempat nak g sana lg. kalo nak masukkan gambar pun, amik aje la mn2 gambar Legoland yg ade kat tenet tu. tapi kalo gambar sendiri lg menarik kan kan kan :p


so, ada masa 2 minggu lagi sebelum peraduan tamat. sape2 rasa nak tiket free, leh la join. belum cuba belum tahu. aku pun nak try gak. tp kalo bab omputih nie, aku nie agak failed skit la :)) wakaka... tpaksa minta bantuan pakcik gugel utk translate :p tgk la mcm mn tahap kerajinan aku nak wat karangan omputih nie ;) hihihi


3 comments:

  1. Aku ada gak baca pasal contest ni,tapi sayang kena bahasa inggeris plak,kalau dwibahasa kan lebih syok

    ReplyDelete
  2. waahhh jauh sgt..lau menang pn bukan nk leh p..bz gan kelas...tp xrasa pun akan menang..tue xnk join:)

    ReplyDelete
  3. wazy ~ aku pun guna bantuan pakcik gugel kalo nak join nie :p hehehe....

    ikaa ~ kalo menang, tiket tu bg kat sy :D hehehe...

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com