Out There We Are One

Akhirnya! Macam-macam ada! @AstroOnline


dengan rasminya aku TERpasang Astro kat rumah. so, mcm2 ada yg boleh aku layan smpi aku x tlayan. hehehe... sblm nie siaran x clear. paling clear pun TV9. campak ler mana2 mesti clear aje TV9 tu. yg lain hampeh. letih aku dok alih antena tv tu sana sini. last2 amik keputusan pasang Astro aje terus even aku x bape nak layan Astro nie coz femes dgn siaran recycle :p maksud aku byk sgt siaran ulangan. tu belum hilang siaran kalo hujan. dah TERpaksa... pasang aje ler. amik pun yg basic aje. janji leh tgk dgn clear. dah ler mata aku nie rabun :D 


OK ler tu Astro Family. bukan 24jam kat rumah pun. time weekend aje byk ms kat umah. tu pun kalo x kemana2 ler. yg penting aku mampu bayar. kang terover bajet, aku gak yg susah :D hehehe... ikutkan plan aku nak bg surprise kat wife aku pasal Astro nie. konon2 bl blk keje tetiba... eh! dah ade Astro la! skali installer tu buat hal lak. hari yg spatutnye dia pasang, dia leh terlupa bawa dekoder! rosak plan aku! last2 dia dtg pagi tadi. time weekend dah tentu wife aku ade kat umah. x de makna nak surprise mcm tu :)) redha aje ler =)) wakaka


No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com