Out There We Are One

Taman Bukit Tawau / Tawau Hill Park #Table

Tawau Hill Park a.k.a Table

tcapai gak hasrat nak mandi manda di kampung mertuaku di Sabah nie :p hehehe... nasib baik biras aku ade transport nak bw kami mandi manda. kebetulan dia keje mlm. cantek sgt ler tu. tmpt mandi paling dkt pun kat Taman Bukit Tawau atau lebih dkenali sbg Table. jgn tanya nape Table, sbb aku pun x tau. maybe mmg nama Table, atau pun ade meja kat situ :)) nanti aku kaji lain kali ;) cuaca pg td agak cerah. tp otw ke sana cuaca dah mendung skit, tp lum hujan lg.

Lebih kureng jam 11 pagi, kami bgerak ke destinasi yg x jauh dr rumah. memandangkan ari nie ari isnin, sume keje + sekolah... So, x ramai yg dtg time2 mcm nie. tenang skit nak mandi manda :p mee goreng, nugget, jagung rebus, kepok lekor & air antara bekalan yg kami bw. mn ler tau kebulur lps mandi kan :p kamera pun x lupa gak utk kenang2an.

kami mandi x lm coz cuaca x mengizinkan. lebih kureng 2-3 jam gak brendam. kami pergi 6 org. wife aku, biras serta adik2 ipar. bwh 18 thn kena byr RM1, dewasa kena byr RM3. Parking kete kat luar aje.

Depan pintu masuk
lebih kureng jam 1 kami pulang. time2 tu la panas terik blk! pergh! bikin panas aje. memandangkan biras aku keje mlm, kami pulang gak. dia pun mo brehat gak sblm berangkat ke bandar. dgr citer diorang plan nak mandi lg. jeng jeng jeng :p

p/s: perut muncit tanda kebahagiaan OK :))

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com