Out There We Are One

Sambutan Harijadi @AirAsia! Tambang dari 11 sen sahaja! @MyBigShots

Syarikat penerbangan terkemuka Asia ini ditubuhkan dengan impian untuk membolehkan semua orang terbang. Sejak tahun 2001, AirAsia telah memecahkan kebiasaan industri perjalanan sedunia dan meningkat dengan pantas untuk menjadi syarikat penerbangan terbaik di dunia. Dengan rangkaian laluan yang meliputi lebih daripada 20 buah negara, AirAsia terus mengorak langkah untuk penerbangan tambang murah melalui penyelesaian yang inovatif, proses yang cekap dan usaha yang bersungguh-sungguh dalam perniagaan. Bersama-sama syarikat sekutu kami iaitu AirAsia X, AirAsia Thai, AirAsia Indonesia, Philippines' AirAsia Inc. dan AirAsia Japan, kami bersedia untuk membawa penerbangan tambang murah ke tahap yang lebih tinggi sejajar dengan dasar kami, "Kini Sesiapapun Boleh Terbang".

Sempena ulangtahun AirAsia ke 11 tahun, promosi tiket kali ini adalah serendah 11 sen sahaja. Tapi itu semua tak termasuk caj tersembunyi serendah RM26. Kena pandai pilih tarikh dan masa. Promosi ini bermula esok sehingga 2 Disember 2012. Ini bermakna hanya seminggu sahaja tempoh promosi. Siapa cepat dia dapat! Btw, tempoh penerbangan adalah seawal 3 Disember 2012 sehingga 31 Mac 2013. 4 bulan pusing 1 dunia :D hehehe... Siapa yang bernasib baik, dapatlah tiket 11 sen. Siapa kurang bernasib baik, dapatlah harga mahal walaupun ianya tetap harga promosi. Dan siapa yang tak bernasib baik, mungkin tiket habis... cuba lain kali OK! aku sendiri pun susah nak dapat harga promosi. sabo aje ler :p

Kepada pemegang kad BIG, ada mata ganjaran menanti anda :D Tukar Mata Ganjaran BIG anda kepada penerbangan percuma dengan Program Kesetiaan BIG AirAsia. Daftar secara PERCUMA sekarang!
NANTIKAN JAM 12 MALAM INI! PASTIKAN LINE INTERNET LAJU! PASTIKAN ADA FULUS YANG CUKUP! PASTIKAN ANDA SABAR... SABAR... SABAR...
p/s: rasa mcm nak balik rumah famili mertua di Tawau awal tahun depan :D hujung tahun nie balik rumah famili sendiri :p hehehe... duit duit... dimana kau duit!

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email admin@d0d0l.com