Out There We Are One

@Streamzoo better than @Instagram??? Terbaek dari ladang!

betul ke Streamzoo lagi best daripada Instagram? tepuk dada tanya diri sendiri :p sblm nie aku guna Instagram. mcm biasa, iPad wife aku jadi mangsa. setakat hp cap ayam aku tu, sms boleh ler ;) hehehe...   Streamzoo mahu pun Instagram, dua2 sm aje dari segi fungsi. snap gambar, pastu share di facebook & twitter. cuma dari segi kesan khas kepada gambar, maybe bagi aku Streamzoo lagi OK kot? selera masing2 la kan.


gambar atas adalah contoh snap guna Streamzoo. view dari atas rumah mertuaku di Tawau, Sabah. byk lg kesan khas yg boleh digunakan slain drpd pelbagai fungsi lain. salah satunya, jika kita taip #Malaysia di bahagian deskripsi gambar, gambar tsebut akan tmasuk dlm kategori Malaysia jika pengguna search & filter stream #Malaysia. walaupun br shari mgunakan aplikasi Streamzoo, mmg puas hati la. Instagram mmg OK, tp Streamzoo lg OK. mcm aku ckp td, selera masing2 la kan. hihihi...


so, tpulang kpd pengguna sm ade nak guna Instagram atau pun Streamzoo. tiada paksaan dlm memilih. yg penting korang puas hati dgn hasilnyer. try la install dl OK. [klik untuk install Streamzoo]



No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com