Out There We Are One

Selamat Ulangtahun Kelahiran Yang Ke 59 Tahun!


4 November 1953 - pejam celik pejam celik dah 59 tahun usia ayah aku. genap setahun pencen sbg warder ;) ikutkan hati nak pencen 60 thn. tp memikirkan kesihatan mak aku yg x mengizinkan, nak x nak tpaksa pilih opsyen 58 tahun. hobi baru ayah aku adalah tanam bunga diperkarangan rumah;) konpem boring bl dah x de keje. hehehe... dl keje jg banduan, skrg boleh fokus 100% jg mak lak.

skrg nie aku masih berada di Tawau, Sabah... rumah mertuaku. 11 hari sudah aku kat sini. bukan honeymoon, tapi cuti raya haji. memandangkan masa cuti raya puasa lama di rumah famili aku, kali nie lama di rumah famili wife aku. baru adil kan kan kan


sempatlah aku beli something utk famili aku terutama rumpai laut a.k.a kolagen yg tgh femes skrg nie. murah skit kalo beli direct ngan pbekal coz sumber pun mmg dr sini. kalo dah masuk semenanjung, harga pun cekik darah.


flight kami jam 3:20pm, so 7 jam lagi sblm terbang pulang ke destinasi. kan best kalo rumah famili aku & rumah famili mertua dok sebelah2 aje. lg best kalo ade pintu doraemon! wakaka :)) tp lps kawen dgn wife aku nie, dah semestinya dpt tiket pergi balik MAS percuma setiap tahun. tp skali aje stahun. ok la tu leh guna utk blk raya ;) 

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com