Out There We Are One

Finally! Malware Issues on @NuffnangX have been resolved!


sblm nie blog aku tetiba kena attack ngan malware mn ntah [klik sini]. rupa²nyer bukan aku sorang. ramai gak yg kena serangan cyber nie. terutama geng² nuffnangx mcm aku nie. nasib baik masalah dah setel. gara² malware nie, aku remove terus Google Chrome dari lappy & pc aku. wakaka... sabo aje ler :p

pagi nie aku test buka blog aku guna Google Chrome kat pc member aku. Alhamdulillah... dah boleh buka blog kesayangan aku nie. hehehe... risau gak kalo pape tjadi kat blog aku nie. maklum ler, dah 4 tahun aku mjadi penulis x bgaji. actually, penaip sbb aku taip aje kan. kalo tulis baru leh panggil penulis kan kan kan

OK ler, aku nak samb keje 'penting' aku dl. x leh lama ngadap tenet nie. kang x jln keje aku tu. dah free nanti leh samb berblogging. btw, aku tgh dok pk nak edit layout blog aku nie sblm masuk thn baru. tetiba aku sendiri rasa semak dgn blog aku sendiri. hahahaha...

tQ pihak NuffnangX yang bertungkus lumut setelkan problem nie. nanti aku letak balik nuffnangx dlm blog yg aku dah remove gara² malware tu :p jgn ade blk sudah ler ek :D adios amios!

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com