Out There We Are One

Imej Baru Tahun 2013 - BOTAK


dah lama aku teringin nak botakkan pale ku nie smpi licin. akhirnya tcapai gak hajat aku nie setelah skian lama :p kebetulan aku blk kg hujung thn. so, sblm masuk thn baru aku cukur rambut aku. actually 2 kali masuk kedai gunting. 

ptama kali masuk, aku suruh cukur guna mesin no.1 aje;) tapi abis pale aku diorang takuk lintang pukang. geram mmg geram. lain yg aku suruh, lain yg diorang buat. kebetulan yg cukur pale aku org tua yg agak rabun. nasib baik kulit pale aku nie dia x takuk skali. aku cuma pasan bl dah smpi umah. 

aku pun masuk kedai gunting kali kedua... tp kedai sblh lak. kali nie aku nekad utk cukur smpi licin! aku g ngan anak buah aku. ramai gak yg Q. maklum ler nak buka skolah nie ramai budak2 gunting rambut. tiba turn aku, ade pakcik tu suruh anak buah aku dok kat kerusi. pada hal aku yg nak gunting. konpius diorang sbb time tu rambut aku br aje lps cukur. tp aku ckp la nak botak licin terus. hihihi.... lg pun aku x kisah sgt. cuma mcm mn nak bdepan ngan budak opis sok :)) wakaka... mesti diorang tkujat kejap bl tgk aku botak licin! tinggal janggut aje aku x usik. saje bagi lebat. hehehe... 

zaman rambut panjang dah blalu. time dolu2 bela panjang smpi paras bahu. dah tua2 nie malas nak jg rambut sgt. lg pun byk dah hilang. alang2 aku hilangkan semua terus. wakaka... aku selesa rambut pendek ala2 askar. x yah pening2 pale nak sikat ke kiri, ke kanan, mahu pun ke belakang. x yah guna sikat pun :D tapi x de la aku nak maintain botak licin smpi bl2. maybe cukup la stakat pendek paras mesin no.1 aje :D 

hampir aku lupa. hari nie adalah tahun baru masihi 2013. stiap kali masuk tahun baru, mesti ada azam walaupun azam yg lepas2 tak tertunai :p hehehe.. so, azam aku tahun nie seiring dgn imej botak licin aku adalah nak jd mcm mamat kat bawah nie :p wakaka... aku minat lakonan aksi Jason Statham nie :p walaupun botak, tapi body mantap woooo...


1 comment:

  1. visiting here with a smile. take care.. have a nice day ~ =)

    Regards,
    http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com