Out There We Are One

Beli Tiket Online @ Sunway Lost World of Tambun


Alhamdulillah... tiket ke Sunway Lost World of Tambun di Perak berjaya dibeli secara online. Kiranya ini family day coz lebih kurang 12 orang akan bmandi manda minggu depan yang kebetulan jatuh pada hari cuti Tahun Baru Cina. Mesti ramai giler orang datang mandi. 

Transaksi pembelian tiket secara online

RM346.65. OK ler tu harga untuk 12 orang termasuk 2 org anak buah aku yg masih kecil. Lagi pun masing2 baru dapat BONUS. so, skali skala nak berfamily day apa salahnya. bukan dgn org lain pun. Pelan asal nak melawat adik aku yg menetap di sana. Alang2 dah ke sana... singgah ler mandi manda. Pakat adik-beradik utk sponsor spenuhnya utk mak & ayah. Kiranya mak & ayah just follow aje bw diri :D hihihi...

Lokasi dalam Pakej Tiket

Kalau ikutkan pakej untuk tiket yang aku beli tu, termasuk ke Amusement Park, Water Park, Tiger Valley, Petting Zoo, Tin Mining dan Hot Springs & Spa. Sempat kot nak merasa semua tu dari jam 10 pagi hingga 6 petang? hehehe... Lupa nak bgtau, tiket tu sah 30 hari saja mulai tarikh pembelian :p

Sunway Lost World of Tambun

OK... ada masa 7 hari lagi sebelum konvoi bramai2 ke Perak. Sblm tu, famili aku konvoi dulu dr Johor dan bmlm shari sblm btolak keesokkan harinya. Harap semuanya berjalan dengan lancar... insya'Allah.

Peta Tambun
Beli tiket secara online DI SINI

2 comments:

  1. Salam...nak tanya...

    Kalau nak pi weekend ni boleh ke beli lagi tiket online ni...

    ReplyDelete
  2. boleh coz dia valid 30 hari dari tarikh pembelian. kt org pun nak mandi ahad nie :D

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com