Out There We Are One

#CNY di Taiping, Perak

malam tadi famili aku tiba dari Johor. Alhamdulillah selamat tiba. seperti yang dirancangkan, pagi nie kami akan bgerak ke Taiping, Perak. bukan nak celebrate #CNY pun kat sana. tapi nak singgah rumah adik aku no.3. lg pun dah lama x jumpa anak buah aku tu. rindunyer nak gomol2. hehehe...

adik aku tu dpt transfer ke PD,N9. jumaat depan kena lapor diri kat sana. sok sempat la singgah umah dia. lg pun nie 1st time dtg umah dia. kira last time gak la sblm diorang bpindah.

actually bkn skadar singgah aje. plan nak mandi manda kat Sunway Lost of World Tambun. kiranya mcm family day la nie coz sume ade.

ok la... masa dah time utk bsiap2. bilik air 1 aje. yg nak mandi 8 org. sabo aje ler... hehehe :D

semoga kami tiba ke destinasi dgn selamatnya...amin. harap2 x jln x jem. maklum ler, #CNY katakan. adios amigos...

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com