Out There We Are One

KENAPA SAYA SUKA BACA BLOG TOW MATER? @MsBlurry30



Actually, aku x kenal pun apekebende ler Tow Mater tu? Ingatkan sejenis tomato. Padahal ade aje gambar beso gedabak kat blog mama hakim tu :p maklum ler, dah tua² nie mn layan sgt citer kartun. Kalo layan pun, x de keje nak hafal nama watak² dlm kartun tu. Rupa²nya Tow Mater tu nama watak dlm citer Cars. Trak tunda kalo x silap aku. 

Saya ler Tow Mater yang sebenar :p hehehe...

Berbalik kepada tujuan asal entry kali nie iaitu, KENAPA SAYA SUKA BACA BLOG TOW MATER? so, disini aku bg list². x byk mn pun. kalo byk nampak sgt nak bodek kan kan kan :)) wakaka... antara sebab²nya:

  • syg sgt dgn Mama Hakim nie. Hahaha…. gurau aje la :p actually dah lama kenal dgn Mama Hakim nie since 2006 lg OK. So… dah 7 thn lamanya. dolu² dia suka bebel guna mulut, skrg bebel guna blog. kurang skit telinga nie nak bnanah :)) wakaka... ya ampun!
  • bday dia sm dgn bday my lil bro, 23 April 1983. ingat bday adik, ingat bday dia. so, x de sbb utk lupa bday dia. hehehe… SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KE 30 TAHUN. SEMOGA DIPANJANGKAN USIA, DIMURAHKAN REZEKI, DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN DUNIA AKHIRAT DAN DIKURNIAKAN KESIHATAN YANG BAIK SERTA HIDUP BAHAGIA BERSAMA SUAMI & ANAK. Amin…. 

  • selain perkembangan pemilik blog, aku suka baca pkembangan hakim. dah lama x jumpa. rasanya skali aje kot dpt jumpa si hakim nie. Ms tu kecik bebenor.  skrg dah beso pjg. dah jd hero mama. 

  • dah tentu update terkini pasal Shaklee! Maklum ler, aku pun terlibat sama dgn biz Shaklee nie. Memandangkan aku masih junior lg, so… kena follow mama hakim yg dah senior nie. 
  • rajin update blog! from zero to hero. aku pun kalah. padahal aku yg suruh dia buat blog ms mula² dl :))

maaf ye Mama Hakim sbb sbb dah tlebih 20 patah perkataan la pulak. 5 sebab aje pun. Hehehe… bila dah syok menulis mmg susah nak bhenti. Nasib baik cpt² sedar diri. Kalo x konpem lg panjang bjela. Hahaha… Kepada pembaca blog yg nak join contest Birthday Giveaway daripada Mama Hakim nie, sila la join sblm hujung bulan nie OK. sila klik sini cepat!!! kalo korang nak tau... dia nak borong barang² kat Sabah tu! duit tgh byk tu. masa nie la nak pow dia kaw². wakaka :)) baik punya hasutan! tu lum lagi produk Shaklee. aku nie yg Pengedar Bebas Shaklee pun nak gak hadiah Shaklee tu. org nak bagi free, sape x nak kan kan kan :p hahaha… kalau x ramai join, biar aku sorang bolot sume hadiah tu OK :p hehehe... jom join ramai²... x susah mn pun kan :D ada lebih kurang 2 minggu aje lagi sblm contest nie berakhir!


jgn lupa
follow twitter Mama Hakim di sini
dan juga
like facebook Mama Hakim di sini

5 comments:


  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.


    ReplyDelete
  2. Adakah anda memerlukan pinjaman?
    Adakah anda ingin membayar bil-bil anda?
    Adakah anda ingin memiliki kewangan yang stabil?
    Apa yang anda perlu lakukan adalah untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut mengenai bagaimana untuk mendapatkan
    bermula dan mendapatkan pinjaman yang anda inginkan.
    Tawaran ini adalah terbuka kepada semua yang akan dapat membayar balik kembali dalam masa yang sewajarnya.
    Nota-jangka masa pembayaran balik boleh dirunding dan pada kadar faedah
    3%.

    Anda perlu memaklumkan kepada kami jumlah pinjaman yang diminta tepat bagi
    membolehkan kami menyediakan anda dengan Terma dan Syarat Pinjaman. jika anda
    berminat untuk mendapatkan pinjaman dari syarikat kami.
    Sila, jangan melengkapkan borang permohonan pendek seperti di bawah dan kami
    berjanji untuk membantu anda dalam mana-mana keperluan kewangan anda berada dalam
    BORANG PERMOHONAN PINJAMAN {BORANG ONLINE}

    1) NAMA ANDA ...................
    2) NEGARA ANDA ................
    3) PEKERJAAN ANDA .............
    4) STATUS PERKAHWINAN ANDA .........
    5) NOMBOR TELEFON ................
    6) PENDAPATAN BULANAN ............ ..
    7) ALAMAT .....................
    8) TUJUAN PINJAMAN .............
    9) PINJAMAN PERMINTAAN ................
    10) TEMPOH PINJAMAN ..................

    Hubungi E-mel: david.mutukufinance60@yahoo.com

    LINK KEWANGAN LIMITED
    THANKS,
    Encik David Mutuku

    ReplyDelete
  3. Hello,

    We offer Loans to individuals, Firms and cooperate bodies at 3%
    interest rate per annual, The Minimum amount you can borrow is
    $2,000.00 US Dollars to Maximum of $10.Million.Please, provide the
    following:

    HERE IS THE INFORMATION NEEDED FROM YOU TO PROCESS A LOAN.

    1)YOUR NAME……………….
    2)YOUR COUNTRY…………….
    3)YOUR OCCUPATION………….
    4)YOUR MARITAL STATUS………
    5)PHONE NUMBER…………….
    6)MONTHLY INCOME…………..
    7)ADDRESS…………………
    8)PURPOSE OF LOAN………….
    9)LOAN REQUEST…………….
    10)TELEPHONE………………
    11)LOAN TERMS AND DURATION…

    Company Email:ahmadzuhdyfirm99@hotmail.com
    Mr Ahmad Zuhdy

    ReplyDelete
  4. AFFORDABLE X-MAS LOANS

    Hello Everybody, here comes an Affordable Xmas loan Offer that will change your life forever, TESTIMONY ON HOW I GOT A LOAN TO CHANGE THE BROKE LIFE OF MY FAMILY My name is Mrs Clency Dexter. I live in USA Florida and i am a happy woman today? I told my self that any Loan lender that could change my Broke Life and that of my family, i will refer any person that is looking for loan to Them. They gave happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as a widow with 3 kids I meant this honest and GOD fearing loan lending company online that helped me with a loan of $250,000.00 U.S. Dollar, They are indeed GOD fearing People, working with a reputable loan company. If you are in need of loan and you are 100% sure to pay back the loan please contact them and please tell them that Mrs, Clency referred you to them. contact via E_mail: rathancharodloancompany@gmail.com

    AFFORDABLE X-MAS LOANS

    ReplyDelete
  5. Adakah anda pernah ditolak oleh bank kerana skor kredit yang rendah? Jangan bimbang, anda mempunyai pilihan! pinjaman SOS mungkin tidak menghubungkan anda dengan pemberi pinjaman swasta yang boleh membantu anda mencapai matlamat anda.
    - GOOD KREDIT ATAU KREDIT BAD NO PROBLEM!
    - TRAIN PINJAMAN
    - Pinjaman Peribadi
    - Memupuk asalnya KREDIT ANDA
    - Memberi penekanan yang HUTANG ANDA
    Dapatkan wang anda dalam tempoh 5 hari!
    Ada sebarang pertanyaan lanjut, sila e-mel kepada kami di joycerolandloancompany@gmail.com

    ReplyDelete

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com