Out There We Are One

Google Nexus 7² dah boleh kemaskini Android 4.4 KitKat


pagi² nie tablet aku dok upgrade sistem. memandangkan Google Nexus 7² nie milik Google yg juga owner kepada Android, cepat gak la tablet aku dpt update ke Android 4.4 KitKat. simbol android yg baru nie pun mmg sejibik mcm cekelet kitkat. memandangkan aku cuti ari nie, nanti aku godek² tablet nie. nak tgk gak pbezaan slps update sistem. mcm sm aje. mcm x sm aje. hp aku HTC Desire 600 aje x leh nak update ke sistem baru lg. maybe sbb HTC bkn Google punya, so lmbt lg kot dpt update tu. guna aje ler JellyBean tu :p huhuhu...

























































No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com