Out There We Are One

Akhirnya merasa gak Nasi Arab Kambing!


tepat jam 12tghari, kami smpi di Restoran Saba di Cyberjaya. pelanggan pun dah ramai, tapi masih ada seat kosong lagi. aku terus order nasi arab kambeng feveret aku, Mandi Lamb! memandangkan dah lama bebenor aku mengidam, aku order yg beso! tak pk ape dah time tu. aku pantang tgk kambeng! wakaka :))


kambeng sudah mali! pergh... nie mcm mkn utk 3-4 org aje nie. dgn sopannya aku pun melantak skit demi skit. sopan la sgt kan. bab melantak, no protokol ok! selekeh ke, comot ke, aku suka. br nikmat bl hadap rezeki :p


hampir sejam gak aku cuba mhabiskan nasi arab kambing nie. huhuhu... dah ler smlm makan beso ngan famili aku sempena bday ayah aku. ikan siakap 3 rasa! yummy! tu blum kira daging masak merah, sotong goreng kunyit, yong tau foo, otak² & ikan siakap masak stim. rezeki jgn ditolak!



selesai melantak, aku pun bayar. skali x de cash dlm wallet! nasib boleh guna kad debit. harga lebih kurang RM65/= nasi arab kambing aku yg beso tu aje dah RM30/= skali skala ape salahnye kan kan kan

otw nak kuar, aku tgk sume makan guna pinggan bulat yg dsediakan. aku aje makan direct kat pinggan bujur yg beso gedabak tu. patut la aku pasan mcm ade org dok jeling² time aku melantak td. hohohoho.... nasib kau la botak!


memandangkan skrg aku guna caltex (mcm lg jimat drpd shell/petronas), mmg aku cr stesen caltex smpi jumpa. tuu... smpi ke area Seri Kembangan aku cari. hehehe... alang² dah kat area situ, singgah jap kat The Mines coz nak beli cover utk hp HTC aku nie. x minat sungguh ngan cover yg jenis tutup abis, mcm ppuan. tu yg nak tukar cover tutup blkg aje. simple. pastu tukar screen protector jenis anti glare (matte). cover & screen protector yg sedia ada nie kedai bg free aje. nama pun free, yg biasa² aje ler diorang bg. brg free... amik aje. huhuhu...


sesudah anta bini aku blk umah, lebih kurang jam 5 ptg aku pun bgerak pulang ke Johor slps hujan dah reda skit. hampir stgh jam aku lepak dlm kete coz hujan amat lebat time tu. sblm tu, aku smpt singgah petronas utk topup touch n go. pastu beli cekelet skit sbg peneman aku spanjang pjalanan pulang ke Johor. smpi ke sudah aku x mkn cekelet tu. syg nak mkn. pulak dah. sape nak cekelet, sila angkat kening! eh...



smpi RnR Pagoh, lepak minum CoolBlog jap. kebetulan kedai makan pasang drama Love You Mr Arrogant (LYMA), layan la kejap even tinggal x smpi stgh jam nak habis. mmg kerek giler si Irham nie! hohoho... sminggu yg lalu, aku smpt gak borak² dgn penulis asal novel LYMA kat twitter. sila la follow beliau @AlieshaKirana kalo korang minat cite LYMA tu. "Cinta buat aku gila sebab cintakan kau yang berlagak gila!" ayat mcm kasar, tp jgn salah faham. bukan blagak yg blagak tu. lebih kureng mcm kerek gak la. huhuhu.. aku pun x reti nak explain :p ha! mcm jual mahal la.... oh yeah! puas aku cr makna tsirat blagak tu. hihihi...


lebih kurang jam 9 mlm, slmt smpi di Teratak Chef Dol a.k.a rumah ayah aku daa.... mcm mls nak blk umah sewa aje :p lps keje nanti terus blk.

"HATI INI TERLALU GILA UNTUK DENGAR KATA"

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com