Out There We Are One

Program terakhir untuk tahun 2013!


curi masa jap. sibuk bebenor aku dibuatnya. kejap lagi dlm beberapa jam, aku dan kengkawan² opis akan jenjalan di Melaka. nie last aku merayau stakat 2013. penat wei! destinasi kali nie di A’Famosa Resort Malacca. tido smlm kat sini sblm bmandi manda di Water Theme Park sok pagi. dah 2x aku mandi kat sini. sblm nie ngan family. malam nie ada sesi melantak sempena student last kat sini. kalau tak silap aku ler. so, segala kos ditanggung oleh student dan juga duit kelab. dah hujung thn nie, kasi perabih saki baki duit kelab. dianggarkan lebih kurang 80 org akan havoc kat sana termasuk lebih kureng 60 student. spt biasa, skali lg aku jadi kelindan a.k.a co-pilot memandangkan x cukup driver. mlm td dah siap beli dvd karaoke & muvi. leh la layan nanti. pape hal nanti aku update k. byk giler entry yg aku KIV. pergh.... Ahad nie aku mesti publish sgala entry sblm aku kehabisan idea utk menulis lg. sementara tu, sila layan bebelan aku kat twitter aje tau. adios amigos! 

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com