Out There We Are One

LAKI-LAKI : aku seorang diri, sendirian!


lepas tbongkang shari suntuk dek kepenatan bmandi manda, ditambah pula dengan wifi aku yang problem, aku terus terjah panggung wayang mlm td lebih kurang jam 8:30mlm. memandangkan kepala hotak tgh serabut, so aku beli tiket citer lawak LAKI-LAKI.

smpi aje kaunter aku terus tanya ade seat kosong lg x citer LAKI-LAKI? pekerja tu pun check. belum ade org beli lg encik, katanya. dlm hati aku, maybe awal lg kot. sbb tu lum ade org beli lg.

memandangkan ade 2 jam lg, aku pun lepak kedai makan kat Old Town White Coffee. motif? sbb ade wifi free. hahaha... aku x tau nape line aku x leh connect.  smpi skrg x leh connect.  x kan dah overlimit kot. aku pun dah email kat pihak bkenaan suruh setelkan line tenet aku tu scpt mungkin. memandangkan niat aku nak lepak lebih kurang 2 jam, aku pun order Nasi Kukus Ayam Halia yg amik masa hamper stgh jam utk dimasak. pastu aku order roti sapu krim cekelet. mmg aku makan sopan giler sbb nak abiskan masa smpi kedai tutup. hehehe...

slps hampir 2 jam aku tcongok dlm kedai makan tu, aku pun terus masuk ke panggung wayang. jeng jeng jeng.... aku sorang² aje? pergh... nie la 1st time aku tgk wayang sorang². lyn wayang sorang² tu pkara biasa, tp kali nie aku betul² sorang dlm wayang! mn yg lain? nasib baik la citer lawak, kalo citer seram nie ntah mcm mn ler kan. dah ler gelap gelita. hohoho...


nampak tak kaki aku tu? hahaha... duduk mcm BIG BOSS dlm wayang sbb sorang² kan. hehehe...sori ler sbb gelap gelita. aku masuk pun gelap, keluar pun gelap. maybe sbb aku sorang², diorang malas nak on lampu. sabo aje ler...

pssttt...citer nie better buat drama drpd filem. patut ler x ramai org tgk. x de ler best mn pun. just kelakar gitu² aje. nasib ko la David Teoh oii...

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com