Out There We Are One

Sakit itu penghapus dosa kecil


dah hampir seminggu aku x bape nak sihat since start cuti lg. tp aku gagahkan diri gak even akhirnya aku tumbang. paling teruk mlm td bl dah tahap muntah coz suhu badan aku panas melampau. ditambah pula dgn pale yg bdenyut² dek kepanasan.

aku mmg spesis x suka mkn obat, tp kalo tdesak... mmg aku bedal aje. dlm sminggu nie aje dah hampir 3-4 papan obat aku telan. mlm td lps muntah aku telan 4 biji, sblm terus tido mati.

maybe cuaca panas buat tekak aku perit yg amat. anak tekak terasa bengkak. biji mata pun terasa panas. skrg nie pun dok tbatuk² smpi rasa pedih anak tekak. ada masanya mcm nak garu dgn jari. Org tu ckp kena mkn gula2 kalo sakit tekak. dah spapan gula aku kemam. kurang skit la sakitnya.

sok dah plan nak g Stadium Larkin secara bjemaah dgn adik beradik aku lyn 1st game JDT. sejak ade JDT nie, aku dah x pandang kelab bola sepak luar negara. syabas TMJ.

btw, smoga aku cepat sihat coz dah bpapan² obat aku telan. x seronok sbnrnye bcuti atau bjln time demam nie. rs moody aje spanjang ms. moody² aku pun jenis cool. diam itu pintar. stgh org moody, mulut pun jln. pot pet pot pet. smpi yg sihat leh jd sakit.

bg aku simple aje. kalo x suka lebih baik DIAM. drpd merungut itu ini, bkata yg sia². kan dosa tuu..

ok la, meleleh dah 'cendol' aku nie. erm :( khutbah jumaat pun nak start. jom lyn sblm solat Jumaat bjemaah!

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com