Out There We Are One

Kalendar dan buku nota 2015


just nak bagitau, kalendar dan buku nota nie untuk kegunaan aku di pejabat nanti. beli sendiri aje. dulu masa kerja di HQ, memang konpem dapat diari setiap tahun. ada kalendar & nota dalam diari. bila dah kerja di cawangan kecil²an nie, kena cari sendiri sape nak sponsor. last² sendiri sponsor. ok la tu, beli ikut citarasa sendiri. rasa berbaloi dan puas hati.

macam² jenis kalendar ade jual kat kedai buku. tapi aku tertarik dengan konsep islamik. ade ler skit info pasal Islam setiap bulan, selain daripada waktu solat dan tarikh bulan Islam (Hijrah). saje aku beli saiz beso skit, senang nak tgk bape hb selain leh note pape kat tarikh² tertentu.

buku nota tu pun aku amik saiz A4. selalu aku guna masa mesyuarat. senang skit, leh tulis 1 muka surat. kalo yang saiz biasa, kadang kala smpi 2-3 muka surat. maklum ler, bila dah meeting nie byk sgt input even x de kaitan dgn diri sendiri. sekadar rujukan utk akan² datang. 

alat² tulis di pejabat kebanyakkan aku beli sendiri. puas hati kot sebab lain drpd lain even kena kuar modal sendiri. takde ler sepesen aje satu pejabat. kalau yang kerap habis guna pejabat punya aje, seperti bullet stapler. lain² hak aku sendiri, bukan hak kerajaan Malaysia. hehehe...

p/s: nak kursus ape ek tahun 2015 nie?

No comments:

Post a Comment

Komen anda tanggungjawab anda. Sebarang kemusykilan boleh berhubung terus melalui email d0d0l[.]com[@]my[.]com